BIOGRAFIA

Veus, guitarra, acordió i contrabaix. Ens avala una llarga experiència en la cançó marinera: havaneres, valsets mariners, amb un ampli repertori. Desde sempre amb tres objectius: Fer-ho bé, passar-ho bé i fer-ho passar bé. Musics professionals.-HAVANERES espectacle clàssic d'havaneres amb les cançons més conegudes i celebrades (la gavina, la bella lola, el meu avi,etc.)La Vella Lola és una formació musical de caire professional, dedicada bàsicament a la interpretació 
d'havaneres i valsets mariners,HISTÒRIA:


Actualment som veus,guitarra, acordió i contrabaix. És el setembre de 2004 quan neix La Vella Lola com a formació estable i oberta a qualsevol idea musical, amb la ferma intenció de fer arribar l’ havanera i, en general, la cançó de taverna i de caràcter mariner a tots els racons on sigui possible, sempre amb el màxim rigor.

Hem fet més d'un miler d'actuacions per tot Catalunya en forma de concert i en festes públiques i privades destacant la participació en la Festa Major de Gràcia i en la Festa Major de Sants de la Ciutat de Barcelona, al Casal Català de Brussel·les, en la Mostra de cançó de taverna de Sant Feliu de Guíxols, en la celebració anual de la Festa de la Sal al municipi de l'Escala (Girona) i a diverses edicions de la campanya gastronòmica   "Calamarenys" a Arenys de Mar. 

Hem col·laborat activament durant quatre anys amb la Fundació Viure i Conviure de la que va ser Caixa de Catalunya havent efectuat més de quaranta d'actuacions als Clubs Sant Jordi d'arreu del país. Actuacions a Casals de la Generalitat. Festes Majors de Bovera, Santa Pau, Vilamitjana, Sant Feliu del Racó, Ferran, Baldomar, Sant Jaume Sesoliveres, Vielha, etc. Actuacions a més de 200 municipis de Catalunya i Andorra (Barcelona, Lleida, Igualada, Cervera, l'Albi, Canillo, Bovera, Calella de Palafrugell, Isona, Camprodon, Sabadell, Mataró, Arenys de Mar, Arenys de Munt, etc.) Participacions amb la fira "Sabors Catalans" a diversos municipis i al Saló Internacional de Turisme a Catalunya. Hem participat en el programa de televisió "ben trobats" de El Punt Avui-TV (xarxa de televisions locals),     a TV2 com a cloenda d'un programa presentat per Silvia Abril i a Martv de Premià de Mar. Hem fet també col·laboracions en Teatre.

Entre els anys 1996 i 2004, en Josep Bergadà va formar part del grup "La Taverna",dedicat a la interpretació d'havaneres i cançons relacionades amb aquest génere , havent enregistrat tres CD'S (La noia de Sinera (1998), De port en port (2000) i La becaina (2002))amb cançons de repertori i cançons pròpies i havent realitzat més de 700 actuacions arreu de Catalunya, per Espanya, Bèlgica, França i Suïssa. 


En Josep Bergadà és l'autor de la cançó "La becaina", de l'havanera "la Noia de Sinera", el valset de la "Festa de la Sal", la cançó de taverna "el sopar", el bolero "paper mullat",entre d'altres.

 L'any 2013 vàrem enregistrar un CD amb unes quantes cançons del repertori que porta per títol PAPER MULLAT, nom de la cançó de producció pròpia que encapçala el disc.


Si ens voleu escoltar: SPOTIFY hi trobareu el nostre CD (paper mullat)

http://es.youtube.com/user/lavellalola

Si voleu adquirir el nostre CD només ens heu de trucar al 626760665 i us l'enviarem

Disposem de transport i equip de llum i so propis.
TEL. 626 760 665 - Josep Bergadà